A kassai gyümölcskiállitás
Správa o tom že na výstave ovocia v Košiciach boli vyznamenaní aj vinohradníci Zemplína t.j. Imunis (vinohrad zo Stredy nad Bodrogom), ako jednotlicve vinohradník Fridrich (Frigyes) Kun. Zlatú medailu obdžala "Zemplénmegyei Szölöszeti Állami csoport" [Štátna vinohradnícka spoločnosť Zemplínskej župy]