Esküvök
Správa o sobáši obchodníka Eugena Keletiho zo Sátoraljaújhely s Alžbetou Havas z Rimavskej Soboty 15. októbra 1901. * Eugena Reicharda, obchodníka z Prešova s Bertou Glattstein zo Sátoraljaújhely dňa 20. októbra 1901