Bodrogközi... - Székely, Albert
Kritika predvolebnej aktivity v Medzibodroží - hlavne činnosti grófa Mailátha, ktorý činnosťou úverného družstva spôsobil škody židovským obchodníkom. V rámci predvolebných sľubov toto družstvo rozpustil.