Gyászhir
Správa o úmrtí rodenej .A.Rochnyákovej, manželky L. Tárczayho z Malých Trakan 17. októbra 1908. Pravdepodobne ona bola prvá žena v Zemplínskej župe, ktorá s úspechom skončila poštmajsterský kurz a robila o.i. aj na poštovom úrade v Michalovciach a 23 rokov viedla poštu v Budkovciach. Bola prispievateľkou rôznych novín, písala novely pod pseud. T.R.A., "Anna", "Havasi rózsa".