Regeszták Zemplén vármegye levéltárábol - Dudás, Július, 1861-1911
Stručný záznam o obsahu dokumentov v rozpätí od r. 1615 do 1713 poukazujú na majetkové pomery v Zemplínskej a Abovskej župe a týkajú sa rodov na Slovensku i slovenských miest a obcí: Budkovce, Vechec, Košice, Ľubotice, Trenčianske Teplice, Zborov, Parchovany, Trnava, Vernár