Történeti jegyzetek Zemplén vármegyéröl. 100 - Dongó Gy., Gejza
V závere píše o hlavných županoch, barónovi J. Orczym a o grófovi J. Eszterházym. Zoznam župných notárov od r.1525 do 1798. História rodiny Buttkayovcov a dediny Budkovce.