Csicsva vára
Zmienka o 6-ročnom väznení reformátora Andreja Fischera na hrade Čičava. Po zhorení hradu ušiel do Gemera, kde ho však Ferenc Bebek dal zabiť r. 1540. Zhodili ho z múrov hradu Krásnej Hôrky.