Gróf Hadik Béla
Pozostatky grófa Vojtecha Hadika Futakiho prevezú do rodinnej krypty v obci Čičava na Zemplíne. Vojtech Hadik bol v roku 1905 poslancom mesta Košice. [V rokoch 1901-1904 hlavný župan Zemplínskej župy]