Csendörség Deregnyön
Krátka správa o pripravovanom zriadení žandárskej stanice v záujme bezpečnosti horeuvedenej obce Drahňov a okolitých obcí, nakoľko tieto sú od Malčíc a Michaloviec značne vzdialené na výkon služby v prípade potreby.