Állami segély folyósitások
Mená učiteľov, ktorí dostali od ministerstva školstva príplatky k platom: Anna Reiszová v Harakovciach, Karol (Károly) Schich ml. v Dúbrave a Ján (János) Renner na evanjelickej a.v. škole v Žakovciach.