Uj eperjesi görög katholikus pűspök
Kráľ menoval Dr. Štefana (István) Nováka, syna farára Štefana Nováka z Dúbravky, menoval za prešovského gréckokatolíckeho biskupa v 34. veku svojho života, je teda najmladší člen biskupského zboru. Stručný životopis.