Postaűgynökségek
O reforme nového ministra obchodu N.Horánszkeho v zriaďovaní a udržiavaní poštových úradov v záujme prepravy poštových zásielok. Nové poštové zastupiteľstvá boli zriadené o.i. v Egreši a vo Vojanoch.