Iskola látogatás
Správa o inšpekcii viacerých cirkevných ľudových škôl inšpektorom Štefanom Beregszászym, z ktorých iba falkušovská nedosiahla žiadne výsledky vo výuke maďarského jazyka. Príčinu vidí v neschopnosti starého učiteľa, ktorý bude penzionovaný.