Megfellebbezett választás
Správa o podaní odvolania proti voľbám členov župného zastupiteľstva za medzilaborecký okres tamojšími občanmi, pretože v obciach Havaj, Miková a Malá Poľana nebol termín volieb včas a v zákonnej forme zverejnený.