Új tanitók
Prehľad učiteľov vymenovaných v gréckokatolíckych školách: Kurovce - Demeter Chutko, Ďačov - Emil Lázár, Ruská Nová Ves - Juraj Gmitro, Šarišské Jastrabie - Alexander Hodobay, Bodružaľ - Alexander Kamaniczky; v r.kat.školách: V.Lodina - Odön Wachdeutsch, Kobyly - Andrej Kuzma, Bartošovce - Mária Szigetváriová; v ev.škole v Hermanovciach n.Topľou - Robert Mathern.