Tanítóváltozás
Namiesto miestneho učiteľa Antona (Antala) Demjantsika do Tichého Potoka, ktorý bol preložený do Borsodskej župy (Hejöcsaba), bol vymenovaný učiteľ z Miklušoviec Juraj (György) Gergely. Róbert Matherna, učiteľa ev.školy z Hermanoviec nad Topľou preložili do Zemplínskej župy ku škole v Krásnovciach a Július (Gyula) Szémána, učiteľa gréckokatolíckej školy z Ďurďoša do Abovsko-Turnianskej župy ku škole v Períne.