Zempléni magyar nyelvemlékek. I.Határigazítás Hegedüsfalva és Örmező faluk között 1596 ban. II. Az Izbugyai Wiozmándyak 1590.évi Urbáriumából - Dongó Gy., Gejza
Prvá listina vydaná Jurajom Drugethom ako hl. županom a ním potvrdená r. 1613. - Autor začal uverejňovanie dokumentov zo 14.-16. storočia vo vtedy užívanej forme maďarskej reči.