Majláth József gróf karpáti faluja - Inczinger, František ifj
Článok o návšteve vojnou zničenej dedinky Chotča grófom Jozefom Majláthom s rodinou. O zámeroch grófa na znovuvýstavbu dediny a prevzatí starostlivosti o jej obyvateľstvo