Nöi kézinunkatanítónök megbizatása
Minister školstva poveril vyučovaním ručnej práce Máriu Simonovú v Jankovciach, Kiszelyovú v Záborskom, Ilonu Zaánovú-Fedákovú v Palkovciach a Irén Huszovszkú v Pečovskej Novej Vsi.