A Bodrogköz uj képviselöje
Krátka správa o zvolení Mikuláša (Miklósa) Sennyeyho za poslanca Medzibodrožia (volebný obvod Kráľovský Chlmec) za stranu nezáv. na miesto Bélu Mecznera, ktorý sa stal členom hornej snemovne.