Kemechey Jenö meghalt - Hohenauer, Ignác
Krátka spomienka na spisovateľa zo stretnutia v Herľanoch, ktorý zomrel 13.januára 1905 a bol pochovaný v Kráľovskom Chlmci. Menovaný bol hlavným spolupracovníkom novín Budapesti Hirlap a košické divadlo nedávno uviedlo jeho hru Emigrant