Zemplénvármegye politikai és helyrajzi ösmertetése. 89 - Matolai, Atila
Obrázky o obciach Poľany, Biel, Kráľovský Chlmec, (meno vraj má od Slovanov z Tesaloniky, pochádzajúcich z Chlimi, Chelmu - a nie od okolitých chlmov, malých kopčekov), Malý Horeš, Pribeník.