Az 1905.évi képviselö választók névjegyzéke
Správa o počte voličov v 8 volebných okresoch Zemplínskej župy: 25.926. Z toho na Novomestský okres pripadá 3005, Kráľovskochlmecký 2908, Trebišovský 3132, Michalovský 4876 a na Humenský okres 7435 voličov.