A "Megyei Általános Bank" megalakulása
Správa o ustavujúcom valnom zhromaždení v Sátoraljaujhely 10. apríla 1903, na ktorom za úradujúceho riaditeľa bol zvolený József Halász, právnikom sa stal Dr. Albert Székely. Ďalšia správa je o založení Hospodárskej a obchodnej banky - Gazdasági és kereskedelmi Bank - 10.apríla v Kráľovskom Chlmci.