A Laborc ismét kiömlött
Správa o štvrtej povodni v Michalovciach za posledné tri mesiace. Po 24-hodinovom daždi rieka vystúpila z koryta a zaliala Kúpeľnú ulicu. Dediny Lastomír, Budkovce, Drahňov, Malé a Veľké Raškovce zase stoja pod vodou.