Zemplén a Sztáry kódexben. 26 - Dongó Gy., Gejza
Latinské listiny: list zemplínskeho arcidekana a jágerského kanoníka Johannesa, z ktorého o.i. vyplýva, že farárom v obci Lastomír v r.1389 bol kňaz Michal. - Darovacia listina kráľa Žigmunda z roku 1390, ktorou pridelil majstrovi Jurajovi Nagymihályimu dva nové majetky v župe Bereg.