Zemplén vármegye történeti földrajza : A Bocskay-birodalom történetéhez. 1-2 - Dongó Gyárfás, Gejza
Ide o bačkovské panstvo s hradom a priľahlými dedinami a statkami. Rozvedenie inventáru hnuteľných a nehnuteľných statkov Bačkovského hradu z 27. septembra 1670 pri prevzatí panstva barónom M. Fischerom, ktoré dostal od panovníka Leopolda I. do opatery