Tűz Vásárhelyen
V Trhovišti vypukol z nedbalosti požiar, následkom tepla a sucha ho nebolo možné uhasiť. Zhorelo 80 domov a príslušné hospodárske budovy. Škoda je vyčíslená vysoká - pritom poistených bolo málo domov