Nagy tüzvész Zemplénben
Podrobná informácia o rozšírenom požiari 7. apríla 1911 v Trhovišti a o škodách ním zapríčinených. Zhorelo 40 domov s príslušnými prístavbami (bolo to 3/4 obce). Iba malá časť domov bola poistená