Az ungvár vajáni vasut
Správa o priebehu zameriavacích prác pri príprave stavby železničnej trate Užhorod-Vojany. Július (Gyula) Földiák už jedná so zainteresovanými vzhľadom na vyvlastňovanie pozemkov. Trať by spojila aj Michalovce s Bánovcami nad Ondavou, čo by malo veľký vplyv na hospodársky život Michaloviec.