A bánócz ungvári vasut
Správa o zabezpečení potrebnej investície na novú trať, ktorá povedie z Bánoviec cez Hatalov, Drahnov, Veľké Kapušany a pustú trasu do Užhorodu. Tým sa stavba cesty V.Kapušany-Malčice stane bezpredmetnou.