Jegyzö választás
O uvoľnené miesto obvodného notára v Bánovciach nad Ondavou po Tomásovi Kollonaym sa uchádza: János Kollonay podnotár, Miron Csollák podnotár v Michalovciach-vidiek, obvodný notár v Oboríne Nándor Simcsik podnotár v Močaranoch, Nándor Nyulasy a János Könyves podnotár v Békešskej Čabe.-Podľa 11.č. s.2, bol zvolený Nándor Simcsik.