A választások utéjátéka
Vysvetlenie židovskej náboženskej obce v Bánovciach nad Ondavou k napadnutiu prívrženca Hadikovej strany Sámuel Weisza. Náboženská obec a jej členovia nikdy nebrali Weisza na zodpovednosť pre jeho politické straníctvo.