Közigazgatási bejárás
Správa o nariadení administratívnej obhliadky dvoch alternatív trate Bánovce-Užhorod: cez Malčice alebo Budkovce. Ministerstvo obchodu bude zastupovať hlavný inšpektor štátnych dráh Gy. Bene.