Vasuti elömunkálati engedélyek
Správa o vydaní povolení ministrom obchodu pre staviteľov vicinálnych železničných tratí medzi Bánovcami nad Ondavou a Užhorodom cez Budkovce a trať v Užskej doline od Perszného po Stakčín cez Ubľu, Ladomírov, Kolonicu, napojenú na trať Humenné-Starina.