Nagy tűz
Správa o zemplínskej obci Belá n.Cirochou, v ktorej zhorelo 107 domov aj s príslušenstvom a mnohým dobytkom. Predpovedá sa veľká bieda u pohorelcov, pretože väčšina ich majetku nebola poistená.