Róm. kath. egyházmegyei hirek
O.i. správa o vymenovaní premonštrátskeho profesora dr.Arnolda Klusinszkého a E.Szepesi, dekana-farára v zemplínskom Boli košickým biskupom za konzistoriálnych assesorov.