Egyházmegyei hírek
Správa o tom, že Dr. Augustín (Ágost) Fischer-Colbrie poveril staviteľa Jána (Jánosa) Balogha výstavbou rímskokatolíckeho kostola v Boťanoch. Na čelo diecézneho technického úradu menoval Lajosa Konrádyho, vojenského kňaza.