Évzáró vizsgálatok
Referát o záverečných skúškach 19. júna 1908 na chlapčenskej meštianke v Michalovciach za prítomnosti školského podinšpektora F. Kóródyho, na štátnej ľudovej škole v Ložíne s predsedom školskej správy Jozefom (József) Hutku a v Bracovciach, kde bolo vyjadrené aj uznanie učiteľom - Ľudovítovi (Lajos) Pánthymu a Elene (Ilona) Fábryovej - za výuku maďarčiny.