Választások
Správa o zvolených členoch do župných výborov v Michalovskom okrese. Kortešačky a zvážania voličov do sídla obvodov pripomínali nedávne poslanecké voľby. Všade zvíťazili kandidáti strany nezávislosti. Za niektoré obvody boli zvolení aj prispievatelia týždenníka "Felsö-Zemplén", v Budkovskom obvode Juraj (György) Csurgovich, v Bracovskom obvode Dr. Michal (Mihály) Róth.