Uj részvénytársaság
Na využitie vápencových vrchov v okolí Brekova chce jedno budapeštianske konzorcium založiť v priebehu leta účastinnú spoločnosť. Podľa plánu bude potrebný základný kapitál vo výške 500 tisíc korún na výstavbu 2 pecí a priemyselnej železnice po stanicu Strážske.