Az amerikai pénz aredménye
Správa o tom, že falkušovskí gazdovia kúpili od Pála Nyevického, bývalého budkovského veľkostatkára 72 katatastrálnych jutár pozemkov na lúky. Pred 8 rokmi Falkušovčania kúpili majetok Antala Juházsa. "Ľudu treba pozemky, lúky, veľkí páni, a zastaví sa vysťahovalectvo z latifundiami požehnaného Zemplína".