Leégett malom
Krátka správa o plnom zničení parného mlyna v Čemernom, ktorý bol majetkom grófa Andreja Hadik-Barkóczyho [brat Vojtecha Hadik- Futaki]. Mlyn bol jedným z najväčších a zásoboval celý vranovský okres