Zusammensturz" des Staatsgefängnisses - Klein, Simon, Dr
Článok korešpondenta z Čiernej o boji V. Vázsougiho v parlamente proti súbojom. Po zrušení súbojov sa štátna väznica ukazuje byť zbytočnou. Môže sa použiť na lepšie, humánnejšie ciele.