Csillag a földön. Tíz métermázsa ízzó meteor
Žhavý meteorit o váhe 10 metrákov spadol predvčerom v chotári zemplínskej obce Dlhé nad Cirochou. Horúčava vystupovala z neho v obvode 10 metrov. Ľudia poverčive sa ho báli.