Szolgabírói áthelyezések
Hlavný župan Zemplínskej župy Július Meczner urobil personálne zmeny na postoch slúžnych: G. Bárczyho preložil z Kráľovského Chlmca do Tokaja, Gejzu Zomboryho zo Sečoviec do Kráľovského Chlmca, Vojtecha Spillenberga zo Sátoraljaujhely do Sečoviec, Dr. Pavla Kossutha (znovuzvoleného) zadelil k úradu v Sátoraljaujhely