Csendörség Deregnyön
Krátka správa o pripravovanom zriadení četníckej strážnice v záujme bezpečnosti horeuvedenej a okolitých obcí, nakoľko tieto sú od Malčíc a Michaloviec značne vzdialené na výkon služby v prípade potreby.