A falkusi kivándorlók : két havi fogásra itélt közvetitő
O odsúdení sprostredkovateľa vysťahovalectva Györgyho Dudu, krajčíra z Michaloviec, ktorý navádzal ľudí z Falkušoviec a trom tamojším obyvateľom aj umožnil vysťahovanie.