A lazonyi "Franciska" kut űnnepélye - P.N
Referát o slávnosti posvätenia a odovzdania artézskej studne do užívania. Prejavy vďaky grófke Andrássyovej za sústavnú pomoc dedine. Veľký prejav v slovenčine predniesol falkušovský farár János Demeter.