Lelkészi kinevezések
Správa o tom, že Ján (János) Demeter gréckokatolícky kňaz, spolupracovník týždenníka Felsö-Zemplén z Falkušoviec, bol preložený do Ubrežu. Odtiaľ (Miklós) Csudáky do Falkušoviec. Ján Demeter ostáva naďalej spolupracovať s časopisom.